Bli med hjem til Maiken og Aleksander

Mesterhus Innlandet bygget drømmehuset til Maiken Caspersen Falla og Aleksander Gjelseth, et tilpasset Signatur 305.

Største investeringen noen gang

– Mesterhus har vært veldig engasjert og opptatt av at vi skal være fornøyde, noe som har gitt en stor trygghet når vi har kjent på at det er den største investeringen vi har gjort noen gang. Dette er et stort prosjekt, og vi hadde aldri klart det alene, sier Maiken.

Tilpasset Signatur 305

Huset er et tilpasset Signatur 305 der Maiken og Aleksander hadde stor påvirkningskraft på huset sammen med arkitektene.

 

Treningsrommet og stuen er favorittene

Maiken og Aleksander har blant annet fått bygget et treningsrom i første etasje, og tilpasset huset med mange andre lekre detaljer. Favorittrommene har nå blitt treningsrommet og stuen!

 

Et moderne og funksjonelt hus

De ønsket et hus som var moderne og funksjonelt, og alle valgene de har tatt har blitt sydd sammen på en god måte når de ser på sluttresultatet. Mesterhus var positiv til å gjøre huset personlig noe som passet Maiken og Aleksander midt i blinken.

Les mer om Signatur 305

 

Mye lærdom i byggeprosessen

Maiken og Aleksander har lært mye av byggeprosessen, og kommer med gode råd til andre: «Man er nødt til å gå gjennom hvordan man lever, så kommer detaljene på plass. De små, ekstra valgene man tar underveis er de man setter pris på til slutt».

Går du med en boligdrøm?