ØNSKER DU Å JOBBE HOS OSS? Send oss en åpen søknad da vel!

Nysted Bygg er i vekst, med nye spennende utfordringer å ta fatt på. Vi er derfor stadig på utkikk etter entusiastiske og dyktige folk som ønsker å bli en del av vår gjeng, og som kan tilføre kompetanse innen nye fagområder. Dersom du har kompetanse og erfaring innen andre fagområder enn de stillingene som er lyst ut, ikke nøl med å ta kontakt eller sende oss en åpen søknad på din dokumentasjon og CV.

Ledige stillinger

Vi søker tømrere

Frist: Snarest
Arbeidsoppgavene er innen oppføring av nye prosjektboliger og prosjekt til kunder rundt om i Troms Fylke.

Studenter og lærlinger

Som lærling i Nysted Bygg vil du få en bred og svært variert opplæring gjennom læretiden. Vi ønsker å utvikle håndverkere som på sikt skal være selvstendig og ikke minst kunne skape solide konstruksjoner og boliger til våre kunder. Vi legger stor vekt på HMS, opplæring i bruk av verktøy, sosial trivsel, varierte oppgaver, svært dyktige faddere og ikke minst gode vilkår for at lærlingene skal ha en best mulig plattform å stå på etter at fagprøven er bestått.
Vi er opptatt av at bygge bransjen skal ha jevn og god rekruttering, og er derfor aktiv i utdannelsen av nye fagfolk.

Vi ser på studenter/lærlinger som en fremtidig og viktig ressurs som kan bidra til å heve kompetansen i bedriften. Er du under utdanning innen bygg og anleggsteknikk eller jobbsøkende- ta gjerne kontakt for en uformell samtale med oss.

Nysted Bygg er medlem av BYGGOPP opplæringskontoret for bygg- og anleggsteknikk Hålogaland, og all oppfølging av lærlinger gjennomføres i samarbeid med dem.

Vi tilbyr

  • 5 ukers ferie
  • utdanning og kursing av ansatte
  • varierte og utfordrende oppgaver
  • god pensjonsavtale og gode forsikringer
  • Konkurransedyktige betingelser
  • årlige sosiale happeninger og et godt arbeidsmiljø

Åpen Søknad

ønsker du å jobbe på lag med oss? eller vite hvilke karrieremuligheter vi har, er du velkommen til å sende inn en åpen søknad til jobbsoknad@nystedas.no