Bygge nytt hus

Vår solide erfaring med alt fra enebolig til større prosjekter gjør at vi er i stand til å løse de fleste utfordringer. Hos oss skal du som kunde forvente godt håndverk, en smidig prosess og overlevering til avtalt tid og pris.

Nysted Bygg leverer hus fra Norges største boligbygger, som Mesterhus-forhandler er vi det trygge valget når du skal realisere boligdrømmen!

Har du klart for deg hvordan drømmeboligen din ser ut? Vi tegner og bygger akkurat det huset du vil ha, og husk at alle Mesterhus kan skreddersys etter dine behov.

En av fordelene med å få bygget noe eget er jo nettopp at du kan få det nøyaktig slik du vil, både med tanke på funksjonalitet og utseende.

Det er mange beslutninger å ta underveis, alt fra valg av tomt, til valg av bolig og selve byggeprosessen. Vi i Nysted Bygg tar hånd om deg og bolig drømmen din fra start til slutt. Slik at det ferdige resultatet blir akkurat slik du ønsker. Vi hjelper deg gjerne med gunstig husbank finansiering med norges rimeligste boligrente om du måtte ønske det.

Hus referanser kommer her