kine-1

Mesterhus Kine er et populært og tidløst hus preget av symmetri og fine, klassiske detaljer, med alle hovedfunksjoner på ett plan

BRA 150 m²
KVM 107 m²
Soverom 4
Etasjer 2

BRA

150 m²

KVM

107 m²

Soverom

4

Etasjer

2

Dette er et hjemmekoselig hus som har vunnet manges hjerter. Kine har med sine 150 kvadratmeter en svært praktisk planløsning og tilsammen fire soverom, to bad og en stor hall. Her er det massevis av plass til en stor familie. Huset har stadig blitt forbedret på grunnlag av gode råd og vink fra våre kunder.

Mesterhus Kine kommer i to utgaver, enten med livsløp- eller allromløsning. Livsløpsordningen har både kombinert bad- og vaskerom, soverom, stue og stort kjøkken med plass til langbord, på ett plan. Noe som betyr at du kan bo der hele livet, uten å være avhengig av å benytte andre etasje.

Velger du Mesterhus Kine med allrom, får du god plass til egen frokostkrok og langbord for familie og venner. Det kan i tillegg installeres peis, for deg som drømmer om det.

Arealet i andre etasje er godt utnyttet med tre soverom, loftstue og bad, samt en bod som kan innredes som et walk-in-closet. Alle soverommene har god skapplass, og det ene rommet har utgang til den flotte balkongen. Badet har mulighet for en ekstra vask, i tillegg til både badekar og dusj. De sjarmerende skråveggene er med på å skape en lun stemning ovenpå.

Mesterhus Kine er tilpasset en flat tomt.

Bli kontaktet