kvalheim-1

Mesterhus Kvalheim er et tidløst og plasseffektivt hus, velegnet for mindre tomteareal

BRA 121 m²
KVM 91 m²
Soverom 3
Etasjer 2

BRA

121 m²

KVM

91 m²

Soverom

3

Etasjer

2

Mesterhus Kvalheim er et godt eksempel på et hyggelig hus, som med sin tidløse arkitektur passer inn over alt. Med sine to etasjer fordelt på 121 kvadratmeter, får du både to store soverom i andre etasje og et romslig hovedsoverom i første. Med direkte adkomst til uteplassen fra stuen, har du kort vei til det gode uteliv. Et perfekt hus for en småbarnsfamilie, og deg som kanskje ønsker å bygge ut etter hvert.

Både stuen og kjøkkenet kan ligge på husets sol- og utsiktside, og stuen har dør ut mot uteplassen. Inngangspartiet har takoverbygg, og når du kommer inn i gangen, har du en romslig bod på den ene siden og bad på den andre. Selve stuen er stor med både spisesone og hyggesone, samt kort vei inn til kjøkkenet.

Huset er svært plasseffektivt, og loftsetasjen består av to store soverom og en stor, romslig bod med mulighet for å innrede et ekstra bad. Boligen har forøvrig god bodplass generelt. Noe som for de fleste er svært kjærkomment. Med mindre du altså ønsker å benytte den ene boden til et stort, flott bad.

Mesterhus Kvalheim er tilpasset en flat tomt, og kan også leveres med underetasje som kan innredes som en egen leilighet.

Arkitekt: Eskil Ørdal.

Bli kontaktet