nesgaard-1

Mesterhus Nesgård er et sjarmerende hus hvor arealet er svært godt utnyttet

BRA 146 m²
KVM 107 m²
Soverom 3
Etasjer 2

BRA

146 m²

KVM

107 m²

Soverom

3

Etasjer

2

Mesterhus Nesgård er et lite mesterstykke i god plassutnyttelse, straks du er innenfor veggene vil du bli forbauset over hvor godt arealet er utnyttet. Her får du et sjarmerende og tidløst hus med sørlandspreg, og flotte utbygg som gir rom for lune uteplasser. Innvendig er bruksarealet på 141 kvadratmeter, maksimalt utnyttet gjennom en praktisk planløsning. Fordelt på to plan finner du tre soverom, et praktisk kjøkken, en romslig stue, bad i begge etasjer, samt egen loftstue. Dette er et hus som passer like godt i alle livsfaser, og er attraktivt for både unge som eldre par.

Hovedetasjen er planlagt som en fullverdig etasje med stue, kjøkken, bad, soverom og bod. Hallen er i tillegg svært romslig med god garderobeplass. Det er også mulighet for et separat toalett, der boden i første etasje er tegnet inn. Fra balkongen har du direkte utgang til utearealene.

Husets fasong er med på å skape flere lune uteplasser, og det skrå taket setter et sjarmerende preg på rommene i andre etasje. Loftstuen er dessuten et praktisk oppholdssted for barn, eller barnebarn når den tid kommer, med kort vei til bad og soverom.

Mesterhus Nesgård er tilpasset en flat tomt.

Arkitekt: Agnes G. Arnesen

Bli kontaktet