nestum-1

Mesterhus Nestun er et nostalgisk hus som bærer preg av solide byggetradisjoner i en moderne innpakning

BRA 273 m²
KVM 166 m²
Soverom 5
Etasjer 2

BRA

273 m²

KVM

166 m²

Soverom

5

Etasjer

2

Dette huset har en spennende miks av nostalgi og norske byggetradisjoner i en moderne og eksklusiv innpakning. Håndverksgleden kommer til uttrykk i vakre vinduer og nostalgiske mønekors, og det hviler en herskapelig atmosfære over huset. På innsiden har huset rikelig med plass, og her kan flere aktiviteter foregå samtidig uten å forstyrre hverandre. Med et bruksareal på hele 259 kvadratmeter, er huset bygget for en storfamilie med mange jern i ilden, samtidig som det er godt tilpasset alle livsfaser. Her har du fire soverom, samt et gjesterom, stort kjøkken og vinkelstue, bad i begge etasjer, eget vaskerom og en romslig loftstue. Huset har også mulighet for flere peiser, om du drømmer om det.

Fra det flotte, overbygde inngangspartiet kommer du videre inn i hallen, hvor flotte linjer og en luftig romfølelse dominerer. Her er det godt med garderobeplass, og til og med rom for en liten sittegruppe dersom det er ønskelig. Det store kjøkkenet har god plass til langbord og mulighet for peis, noe som lett kan gjøre dette til familiens favorittrom.

Hovedstuen i første etasje er stor og lys, og den er inndelt i to hyggesoner. En praktisk skyvedør skiller stuen fra kjøkkenet, noe som gir mulighet for å lukke helt igjen ved behov. Videre finnes det også bad, vaskerom, bod, toalett og kontor, på dette planet. Alternativt kan kontoret kombineres med gjesterom, eller gjøres om til et eget soverom.

Det første som møter deg i andre etasje, er en hyggelig loftstue. Videre inneholder etasjen fire soverom, to av dem med utgang til egen balkong, og det største av dem også med eget walk-in-closet. Det ene soverommet kan med fordel benyttes som lekerom eller oppholdsrom, om du ikke har behov for så mange soverom. På dette planet finner du også et stort, flott bad.

Mesterhus Nestun er tilpasset en flat tomt.

Bli kontaktet