Oppstugu er en hytte fra Systemhus som våre forhandlere over hele landet kan bygge for deg. Bestselger som går igjen og igjen, mange soveplasser, badstue og stor loftstue for hele familien. En skikkelig familiehytte.

Oppstugu 1 er en tradisjonell og romslig hytte, en av våre bestselgere

BRA 132,2 m²
KVM 109,9 m²
Soverom 4

BRA

132,2 m²

KVM

109,9 m²

Soverom

4

Oppstugu 1 er en tradisjonell og romslig hytte som er en av våre bestselgere. Oppstugu 1 har et bruksareal på 132,2 m², fordelt på to plan. Dette er en populær romslig hytte som har plass til hele familien. Hytta har hele fire soverom. Tre soverom ligger i første etasje. Der finner man også to romslige bad og rom til eventuelt badstue.

Å ha flere bad på en stor hytte kommer veldig godt med for å unngå kø og irritasjon. Når du kommer inn i hytta er gangen romslig og praktisk for å lagre ytterklær og sko. Fra gangen har man også tilgang til et stort ekstra bad som blant annet også har plass til vaskemaskin. I tilknytning til hovedbadet er det et rom som man kan velge å bruke som bod, eller gjøre det om til en flott badstue for helse og velvære. Etter en kald skitur, kan det være utrolig deilig med badstuen for å få varmen i kroppen.

Bli kontaktet