Innholdsrik hytte med mange muligheter

BRA 129,9 m²
KVM 118,6 m²
Soverom 3

BRA

129,9 m²

KVM

118,6 m²

Soverom

3

Dette er en romslig hytte med mange muligheter. Har du en lang og smal tomt, og drømmer om en innholdsrik hytte? Da kan Ousdal være noe for deg. Ousdal er en romslig hytte med et bruksareal på 129,9 m². Hyttas første etasje inneholder en åpen stue-/kjøkkenløsning med romslig spiseplass. Løsningen er lagt til rette for en flott soneinndeling av spiseplassen og stuen, noe som skaper mange muligheter. Det gir også en spesielt god romfølelse. Man kan også se peisen fra både spiseplass og fra sofaen.

Det legger tilrette for trivelig kveldskos både når man spiser eller slapper av i sofaen med brettspill eller TV. Denne etasjen har et romslig bad med plass til vaskemaskin og tørketrommel, et praktisk ekstra gjestetoalett og to soverom.

Gangen er meget romslig og fungerer perfekt for å lagre og tørke uteklær etter en lang skitur eller en tur i skog og mark. Gangen er med på å holde skitt og støv ute fra hyttas oppholdsarealer. Dette er med på å skape et optimalt inneklima i hytta. Fra gangen er det også tilgang til en praktisk bod der man kan lagre klær og utstyr man trenger for å nyte naturen og mulighetene både inne og utenfor hytta.

Bli kontaktet