signatur-307-1

Signatur 307 er en flott bolig for deg som ønsker noe litt annerledes

BRA 205 m²
KVM 190 m²
Soverom 4
Etasjer 2

BRA

205 m²

KVM

190 m²

Soverom

4

Etasjer

2

Husets fasade, med sin spennende form og moderne uttrykk røper at dette huset har både stil og særpreg. Stue og inngangsparti har en takhøyde på hele 2,7 meter, som er med på å skape en fantastisk romfølelse. Det totale bruksarealet er på 205 kvadratmeter, inkludert carport og sportsbod, og boligen har totalt fire soverom, eget walk-in-closet, to bad, vaskerom, stor loftstue og flott uteterrasse over carporten. Alle hovedfunksjoner er forøvrig samlet på grunnplanet, noe som gjør dette til en attraktiv bolig for alle livsfaser.

På den ene siden av huset finner du en integrert carport med stor, flott terrasse over. Denne har også en ekstra sportsbod innerst, for praktisk lagring av bildekk, ski og sykler, samt lett adkomst til terrassen via en trapp opp.

Selve inngangspartiet ligger på grunnplanet og har overbygg, siden andre etasje skaper et overheng uten søyler. Du kommer først inn i en romslig hall med både praktisk gjestetoalett og en teknisk bod. Herfra kan du enten bevege deg mot avslapningssonen og husets hovedsoverom, som både har eget walk-in-closet og et stort og lekkert bad. Eller du kan fortsette via en skyvedør, rett inn i den store stuen som har åpen løsning mot kjøkkenavdelingen. Det store oppholdsrommet har store vindusflater, som går fra gulv til himling og sørger for en lys og luftig romfølelse. I tilknytning til kjøkkenet finner du forøvrig også vaskerommet, som har egen utgang til hagen. Kjøkken og soveromsavdeling, pluss vaskerom har takhøyde på 2,5 meter.

Går du tilbake til hallen, vil en trapp lede deg opp til husets loftsetasje. Her befinner det seg tre soverom til, eget bad, bod, og en spennende loftstue. Denne har på grunn av husets utradisjonelle form en skråvegg som stikker ut, og skaper et overheng over uteplassen på grunnplanet. Sammen med store, flotte panoramavinduer, som går fra gulv til tak, er stuen med på å sette sitt særpreg på huset. Dette signaturhuset er med andre ord et hus for deg som ønsker noe litt annerledes.

Signatur 307 er tilpasset en flat tomt.

Bli kontaktet