signatur-308-1

Signatur 308 er et moderne og spennende hus med svært gode og arealeffektive planløsninger

BRA 140 m²
KVM 103 m²
Soverom 4
Etasjer 2

BRA

140 m²

KVM

103 m²

Soverom

4

Etasjer

2

Er du opptatt av et moderne design uttrykk, men ønsker samtidig gode og arealeffektive løsninger? Da kan dette spennende og stilige huset være noe for deg. Det første du legger merke til, er den overbygde balkongen på husets langside, som er med på å gi huset et moderne særpreg. Til tross for at huset ikke er blant det aller største, har det med sine 141 kvadratmeter i bruksareal både to stuer, to bad og hele fire soverom. Her har du med andre ord en bolig med svært god utnyttelse av plassen.

Huset er tilpasset en skrå tomt, og hovedinngangen er lagt til underetasjen. Denne ligger under balkongen på hovedplanet, som gir den et lunt overbygg. Den romslige hallen er det første du kommer inn til. Her har du inngang både til en romslig tv-stue, et stort bad med adkomst til eget vaskerom, samt to praktiske soverom. Det tredje soverommet ligger innenfor tv-stuen. Fra utsiden har du på dette planet også inngang til en egen sportsbod, som er perfekt for oppbevaring av sykler, ski eller hagemøbler.

En trapp fra hallen i underetasjen leder deg videre opp til husets hovedplan, hvor du først kommer inn i et stort oppholdsrom med åpen løsning mellom stue og kjøkken. Herfra er det kort vei til både til et romslig soverom og eget bad. Rett frem har du utgang til en sjarmerende, skråstilt balkong, som er godt synlig på husets frontparti. Det store fellesrommet er forøvrig smart innredet med to hyggesoner og kjøkkenavdeling. Et perfekt utgangspunkt for sosiale aktiviteter og godt med plass til ekstra middagsgjester. Fra stue- og kjøkkensonen har du i tillegg utgang til en romslig, overbygd balkong på husets kortside, som inviterer til utendørsmåltider når vær og sesong tillater det. En utvendig trapp leder også opp til balkongen, som har egen dør ut mot terrenget siden huset ligger i en skråning.

Signatur 308 er tilpasset en skrå tomt.

Bli kontaktet