silje-1

Mesterhus Silje er et symmetrisk og vakkert hus i klassisk stil

BRA 158 m²
KVM 100 m²
Soverom 4
Etasjer 2

BRA

158 m²

KVM

100 m²

Soverom

4

Etasjer

2

Dette er et klassisk og vakkert hus, som er svært symmetrisk i uttrykket. De mange vinduene slipper massevis av lys inn i huset. Med full takhøyde i begge etasjer, fire soverom og et bruksareal på 145 kvadratmeter, er Mesterhus Silje velegnet for en småbarnsfamilie. Du har også alle hovedfunksjoner på ett plan, noe som også gjør dette til en attraktiv bolig i alle livsfaser.

På hovedplanet finner du et stort oppholdsrom på 43 kvadratmeter, med åpen stue- og kjøkkenløsning. Rommet er praktisk innredet, og er inndelt i forskjellige soner for både avslapning, bespisning og kjøkkenaktiviteter. I tillegg har man fra dette oppholdsrommet utgang til en sjarmerende og overbygd terrasse, som leder deg videre ut i hagen. På dette planet befinner det seg også et stort soverom, og et praktisk bad og vaskerom.

I den innholdsrike andre etasjen finner du tre romslige soverom, eget bad, ekstra lagringsplass og en loftstue med egen balkong tilknyttet. Stuen vil fungere fint som en ekstra tv-stue, lekerom eller oppholdsrom for større barn som har venner på besøk.

Mesterhus Silje er tilpasset en flat tomt.

Bli kontaktet