Slettnes er et funkishus i tre etasjer, med en fantastisk takterrasse

BRA 234 m²
KVM 117,3 m²
Soverom 5
Etasjer 3

BRA

234 m²

KVM

117,3 m²

Soverom

5

Etasjer

3

La oss begynne på toppen, for det er der du vil tilbringe late, bekymringsløse sommerdager som krever høy solfaktor og kanten på huset gjør at du ligger der usjenert. Kanten gjør også at øverste etasje stikker opp som en «hytte på taket». Den er kledt i tverrlagt tre for å skape kontrast til resten av funkishuset. Allerede tidlig i epoken blandet man mur og tre og «hytta» er et frekt tillegg til en av funksjonalismens første regler fra 1926: Flatt tak med terrasse.

Når du går inn i toppetasjen finner du først en bod du kan plassere puter og annet utsyr i. Det er også to soverom med vindu ut mot trærne og himmelen, og et bad i enden av gangen.

Trappen som leder ned til kjøkkenet og stua, som er på hele 61 kvadratmeter til sammen. Også i denne etasjen kommer du til å leve mye ute, for etasjen har utearealer på to sider, langs hele boligens lengde og bredde, og gir deg tilgang til solen nesten hele dagen. Altanen på husets endeside er overbygget og lekkert vindsperret med glass.

Når du skal sove, er det i huset største soverom i andre enden i hovedetasjen. På den ene siden av soverommet, går du rett inn på det tilhørende badet. På den andre siden ligger den romslige gå-inn-garderoben. Dette er en luksusavdeling forbeholdt foreldre. Barn sover oppe eller nede.

I sokkeletasjen er det også er to soverom med bad, en bod, stor entré og smarte garderobeløsninger under trappa.

Ved inngangspartiet har du dessuten inngang til et stort vaskerom. Alle som har hund eller barn vet hvor praktisk det kan være. Funkis kommer jo fra ideen om at form og funksjon følger hverandre. Du har også dør fra den store, integrerte dobbeltgarasjen på 36 kvadratmeter og inn til vaskerommet. I bakkant av garasjen er det en bod med to innganger, hendig til lagring av gressklipper, hagesakser, dekk, verktøy og annet utstyr som trengs til bilene og på grunnplanet.

Dette huset gjør seg godt på skrå tomt. Det gir deg både privatliv og godt utsyn, og er en tidløs bolig som er stor uten å skryte eller ståke i nabolaget.

Bli kontaktet