synnoeve-1

Mesterhus Synnøve har et herskapelig preg, full takhøyde i begge etasjer og godt med plass til en stor familie

BRA 139,2 m²
KVM 96 m²
Soverom 4
Etasjer 2

BRA

139,2 m²

KVM

96 m²

Soverom

4

Etasjer

2

Mesterhus Synnøve er en variant av hustypen Sissel, og har det samme herskapelige preget. Hovedforskjellen er at dette huset er tilpasset en skrå tomt, og at etasjene er byttet om. Synnøve er også bittelitt mindre, men med et totalt bruksareal på 139 kvadratmeter, sørger en god planløsning for plass til fire soverom, to stuer, samt full takhøyde i begge etasjer. Her er det rikelig med rom for en stor familie, og eneboligen er også tilrettelagt for alle livsfaser.

Inngangen med overbygg befinner seg på øvre plan, hvor du også har tilgang til en utvendig sportsbod. Går du inn, kommer du til hovedplanet med eget soverom, kombinert bad/vaskerom, og et stort oppholdsrom med åpen løsning mellom stue og kjøkken. Her har du god plass til både avslapning og bespisning samt en egen kjøkkenavdeling. Fra spiseplassen midt i rommet, er det også egen utgang til en sjarmerende balkong.

I underetasjen finner du husets tre øvrige soverom, hvor ett av dem har egen utgang til terrenget. Kjellerstuen ligger sentralt i midten og har utgang til egen terrasse med overbygg, og kort vei til hagen. På dette planet har du også bad, samt en ekstra bod.

Mesterhus Synnøve er tilpasset en skrå tomt.

Bli kontaktet