Fasade tomt 40 Meistervik
Fasade tomt 40 Meistervik

Tomt 40 Meistervik boligfelt 9055 Meistervik

Pris

5 850 000 kr

Boligtype

Enebolig med carport

Soverom

3

BRA

203 m2

Pris

5 850 000 kr

Boligtype

Enebolig

Soverom

3

Primærrom

126

J. Nysted Eiendom as har under oppføring 1 stk. enebolig med carport på tomt 40 i den nye delen av Meistervik boligfelt. Boligen vil med sine materialvalg fremstå som en moderne flott bolig med høy standard. Boligen ferdigstilles sommeren 2024

Noen ord om Malangshalvøya

Malangshalvøya, som ligger rett sør for Tromsø, er et paradis for friluftslivsinteresserte. Rya tunellen binder sammen Kvaløya med Malangsøya. Tunellen gjør det mulig å kjøre fra Tromsø til Malangen skole på ca. 1 time. Malangen skole vil ligge ca. 17 km fra Hamnvåg og 25 km fra Storsteinnes.

Den majestetiske naturen og det varierte landskapet gir en unik mulighet til å utforske og oppleve Norges storslåtte natur. Med spektakulære fjorder, fjelltopper, og maleriske kystområder, er Malangshalvøya et ideelt sted for sykkelturer, fotturer, klatring, skiturer både rett fram og bratt nedover. De mange stiene som krysser halvøya gir muligheter for både erfarne eventyrere og de som ønsker en roligere tur. For de som foretrekker vannveiene, åpner de to flotte fjordene, Malangsfjorden på vestsiden av halvøya, og Balsfjorden på østsiden opp for både båtliv, kajakkpadling og fiske. De mange fiskevannene gir også muligheter til mange flotte fisketurer.

Midnattssola om sommeren gir de flotte turene en ekstra dimensjon. Malangshalvøya er også et perfekt område for å oppleve nordlyset om vinteren, noe som gir en ekstraordinær opplevelse for de som er fascinert av det arktiske lysshowet.

Halvøya har spredt bosetting, men har tettstedene Vikran i nord, Mortenhals i vest og Mestervik innerst i Malangsfjorden. På østsiden finner vi Malangseidet og Sletta.

Generelt om Balsfjord kommune:

Balsfjord kommune har vilje og muskler for vekst!

Kommunen strekker seg over et område på 1493 km2, hvor landskapet varierer fra flatt fruktbart jordbruksland til ville fjellområder. Næringsutvikling er et viktig satsingsområde for kommunen, samtidig som det er viktig og ivareta Balsfjord som en av Nord-Norges største landbrukskommuner. Med flere store næringsetableringer de siste årene, bevitner dette om en attraktiv kommune – som er et godt sted å bo i og et sted å utvikle virksomheter.

Balsfjord kommune er en veldreven kommune med økonomikontroll og kompetente medarbeidere.

Kommunen har et godt driv på utviklingssiden og står ovenfor spennende muligheter bl.a. knyttet til havneutvikling, arealdisponering for bolig og næring, og tilrettelegging for et aktivt næringsliv.

Storsteinnes er administrasjonssenter og det største tettstedet i kommunen. Videre finner vi de mindre tettstedene Nordkjosbotn, Laksvatn, Mestervik, Malangseidet og Sand.

 

Kjell Oddvar Skogli
Salgssjef Prosjekt / Boliger
Tlf: +47 975 35 083
kjelloddvar@nystedas.no

Beliggenhet

Tomt 40 ligger i den nye delen av Meistervik boligfelt, tomten ligger sentralt plassert med nydelig utsikt og solgang. Her kan du gå på tur rett fra egen tomt som grenser mot et fantastisk flott turterreng.

Fasiliteter

  • Balansert ventilasjon
  • Balkong/Terrasse
  • Barnevennlig
  • Carport/P-plass
  • Ingen gjenboere
  • Offentlig vann/kloakk
  • Peis/Ildsted
  • Utsikt
  • Turterreng

Meld din interesse